Mehmet Poran Anaokulu
YENİ MH. TAVAS/DENİZLİ
0 (258) 613 1023

VİZYON

çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

MİSYON

Amacımız; öğrencilerimizin araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş,Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

okulumuz Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Yeşil Bayrak, Orman Bayrağı ödüllerini kazanmıştır.

Normal Öğretim

İl Merkezine 42 km

Proje Çalışmaları

Eko-Okullar Projesi Okullarda Orman Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi HAMİ Projesi Harezmi Eğitim Modeli Satrançla Büyüyorum Projesi Minik Tema e-Twinning Projeleri Erasmus+ Projeleri